marți, 22 noiembrie 2016

Subtank Mini

R.T.A.

-Rebuildable
-Tank
-Atomizer

Ce inseamna asta?
Un RTA este, in principiu, un atomizor cu rezervor la care rezistentele se pot schimba cu rezistente facute de dvs. din "sarma" si bumbac. Pachetul vine cu o rezistenta sub-ohm de 0.5 iar una peste ohm de 1.2. Separat se poate achizitiona si o baza rebuildable (RBA). Aceasta are doua posturi de tip surub, sarma fiind prinsa intre surub si posturi, facand conexiune cu pinul 510 astfel incalzind rezistenta.
Gaurile de alimentare ale bazei RBA sunt decente. Nu trebuie, insa, infundate cu bumbac pentru ca nu se poate alimenta rezistenta. Daca intampinati dry hit, cauzele pot fi foarte multe. Bumbac prea putin, bumbac prea mult, putere prea mare trimisa catre atomizor de catre baterie. lichidul prea gros (concentratie prea mare de VG), s.a.m.d.
Asigurati-va ca ati strans bine suruburile bazei pentru a nu va confrunta cu jumping ohms sau "no atomizer found".
Airflow-ul acestui RTA se ajusteaza foarte simplu, rotind de inelul de sub rezervor. Poate fi folosit ca si MTL dar si ca DL cu rezistente specifice.
Este compatibil cu bellcap-ul de sticla, oferindu-i acestuia un look deosebit, ceea ce il face delicat.
Am folosit acest RTA aproximativ doua luni si putine au fost intamplarile in care m-a dezamagit. Este un concept mai vechi, dar "isi face treaba" destul de bine.
Pentru rezistente peste ohm, capacitatea acestuia este suficienta pentru a va tine cel putin jumatate de zi. Mare grija, insa, atunci cand ii faceti refill! Se tine cu capul in jos, se desurubeaza baza si se toarna in rezervor folosind peretele acestuia. Aveti grija sa nu turnati lichidul in teava chamber-ului!


Specificatii

  • Diametru: 22mm
  • Inaltime: 63mm
  • Capacitate: 4.5ml
  • Deck: Deck de tip single coil, rezistenta fiind prinsa in suruburi (Vezi imaginea de mai sus!)
A. Ghergulescu

Un comentariu:

VapersDTS spunea...

http://imgur.com/a/vcEDs
Oke.